Honlap programozó nélkül

azonnal frissítheti honlapjának tartalmát:

  • külön szakember bevonása nélkül
  • egyszerű adatfelvitellel
  • egyéni megjelenéssel
  • azonnal szerkeszthető

A Honlapszerkesztőt úgy alkottuk meg, hogy kezelése egyszerű akár egy szövegszerkesztő, így az önkormányzat bármely adminisztrátor munkatársa elvégezheti a szükséges változtatásokat az Önkormányzat honlapján, így nincs szükség külön honlapszerkesző szakemberre. 

utolsó módosítás:2011-03-07 12:21:01Az elektronikus kormányzás előszobája

Napjainkban már egyértelművé vált, hogy a közigazgatás egyik területe sem működhet informatika nélkül, így az önkormányzati szféra sem. Ahhoz, hogy az elektronikus kormányzás létrejöhessen Magyarországon, az önkormányzatoknak is teljesíteniük, kell a rájuk háruló feladatokat. Ahogy az általános országkép alakítása a mindenkori kormányzat feladata, ezzel párhuzamosan az önkormányzatok szerepe a lokális kommunikációban kiemelkedően fontossá vált.
utolsó módosítás:2011-03-07 12:20:16Közadatkereső

Az elektronikus információszabadság törvény előírása értelmében az informatikáért felelős miniszter létrehozza és működteti a közérdekű adatok jegyzékét és az egységes közadatkeresőt. A miniszter megbízásából a feladatot a Neumann Nonprofit Kft. látja el.

A közadatkereső használatával bárki hozzáférhet a közzétételre kötelezett szervek közzétett adataihoz, pontosabban az arra utaló hivatkozásokhoz. Ezért az intézményeknek nem csak arról kell gondoskodniuk, hogy saját honlapjukon közzétegyék adataikat, hanem a közadatkereső részére el kell készíteniük az adataikat leíró adatokat is.

utolsó módosítás:2011-03-07 12:20:16

 - Umbrella CMS - Minden Jog Fenntartva! - CastrumNetwork -  info@castrumnetwork.hu -